Как да изтриете за постоянно вашия акаунт във Facebook

В случай, че не искате да използвате вашия акаунт във Facebook, можете да изпълните стъпките, както е предвидено по-долу, за да изтриете за постоянно вашия акаунт във Facebook на iPhone, Android, PC и Mac.

как да добавите изтегляния към док -

Изтрийте за постоянно вашия акаунт във Facebook



Изтрийте за постоянно акаунт във Facebook

Популярно приложение за социални медии, Facebook предоставя опцията за деактивиране или окончателно изтриване на вашия акаунт във Facebook.



Ако искате само да си починете от социалните медии, можете да изберете опцията за деактивиране на Facebook, като същевременно ви позволява да се върнете в социалните медии, като активирате отново акаунта си във Facebook (ако е необходимо).

Ако обаче не искате да сте социални медии или сте се преместили в други приложения за социални медии, може да искате да продължите и да изтриете окончателно своя акаунт във Facebook.



След като акаунтът ви във Facebook бъде изтрит, няма да можете да активирате отново акаунта или да получите достъп до данните си във Facebook.

Следователно предоставяме по-долу стъпките за изтегляне на копие на всички ваши данни във Facebook на компютър, преди да изтриете окончателно вашия акаунт във Facebook.

1. Изтеглете копие на вашите Facebook данни на компютър

Преди да изтриете вашия акаунт във Facebook, може да искате да изтеглите копие на всичките си данни във Facebook на компютър.



1. Влезте в свояФейсбук профилна компютър или Mac.

две. Щракнете върхуПадащо менюиконата на менюто, разположена в горния десен ъгъл на екрана и кликнете върхуНастройкиопция в падащото меню.

Опция за настройки на Facebook

3. На екрана с настройки щракнете върхуобщв левия прозорец. В десния прозорец кликнете върхуИзтеглете копиеот вашата връзка за данни във Facebook, под екрана „Общи настройки на акаунта“.

приложения за социални мрежи за iphone

Изтеглете копие на вашата връзка за данни във Facebook

Четири. Просто следвайте инструкциите на екрана, за да изтеглите копие от всичките си данни във Facebook на компютър

2. Изтрийте окончателно Facebook акаунта на iPhone и Android

Следвайте стъпките по-долу, за да изтриете за постоянно вашия акаунт във Facebook на iPhone или Android телефон.

1. ОтворетеFacebookна вашия iPhone или Android телефон

две. Натисни3-редово менюикона, намираща се в долното меню на iPhone (горното меню на Android Phone).

най-добрите строителни игри за ipad -

Икона на менюто Facebook 3 Line на iPhone

3. На екрана с настройки превъртете надолу и натиснетеПомощ и подкрепаопция, изброена в раздела „Настройки“.

Опция за помощ и поддръжка във Facebook на iPhone

Четири. След това натиснетеПомощен център>Управление на вашия акаунт.

Управление на опцията за вашия акаунт във Facebook на iPhone

5. На Управление на екрана на вашия акаунт натиснетеДеактивиране или изтриване на вашия акаунт.

Деактивиране или изтриване на опцията за вашия акаунт във Facebook

6. След това натиснетеКак да изтрия окончателно акаунта си?

Как да изтрия окончателно акаунта си? Връзка във Facebook

7. На следващия екран натиснетеУведоми ниВръзка.

Изтрийте окончателно акаунта във Facebook на iPhone

8. В изскачащия прозорец, който се появява, въведете вашияпаролаза да потвърдите изтриването на вашия акаунт във Facebook.

3. Изтрийте за постоянно акаунт във Facebook на компютър или Mac

Следвайте стъпките по-долу, за да изтриете за постоянно вашия акаунт във Facebook на вашия компютър или Mac.

1. Влезте в свояФейсбук профилна компютър или Mac.

две. Щракнете върхуВъпросителен знакв горния десен ъгъл на екрана и след това щракнете върхуПомощен центъропция.

натискане на клавиш за символ на степен mac

Опция на Помощния център във Facebook на PC и Mac

3. На екрана на Помощния център щракнете върхуУправление на вашия акаунти след това щракнете върхуДеактивиране или изтриване на вашия акаунтопция в падащото меню.

Деактивиране или изтриване на вашия акаунт Опция във Facebook на PC или Mac

най-добър мач 3 игри iphone

Четири. На следващия екран кликнете върхуКак да изтрия окончателно акаунта си.

Как да изтрия за постоянно опцията на акаунта си във Facebook

5. На следващия екран кликнете върхуУведоми нивръзка.

Изтрийте за постоянно акаунт във Facebook на компютър или Mac

6. Накрая кликнете върхуИзтрий моя акаунтбутон.

Бутон Изтрий моя акаунт във Facebook на компютър или Mac

Ще бъдете подканени да въведете паролата за вашия акаунт във Facebook, въведете Captcha и щракнете върху OK, за да изтриете окончателно своя акаунт във Facebook.

Какво се случва, когато изтриете акаунт във Facebook?

Според Facebook изтриването на акаунт във Facebook причинява следното

  1. Няма да можете да си възвърнете достъпа до изтрития си акаунт във Facebook.
  2. Изтриването на акаунт във Facebook не изтрива вашите съобщения до приятели в техните акаунти. Изтритите съобщения все още ще бъдат достъпни за вашите приятели и контакти от техните акаунти във Facebook.
  3. Може да отнеме до 90 дни, докато Facebook изтрие цялата ви информация, като снимки, актуализации на състоянието или други данни, съхранявани в резервни системи. Тази информация няма да бъде достъпна за други, докато Facebook е в процес на изтриване на акаунта ви.
  4. Facebook все още може да съхранява определени данни (като вашите дневници) в своята база данни по технически причини. Според Facebook такива запазени данни няма да имат лични идентификатори.
Свързани
  • Как да предотвратите повторното активиране на вашия изтрит акаунт във Facebook
  • Как да спрем Facebook да споделя личните ви данни с други приложения