Как да изтриете за постоянно снимки от iPhone и iPad

Дори да изтриете снимки от iPhone, те продължават да остават на вашето устройство, заемайки място за съхранение. По-долу ще намерите стъпките за окончателно изтриване на снимки от iPhone и iPad.

Изтрийте за постоянно снимки от iPhone и iPad



Изтрийте за постоянно снимки от iPhone и iPad

Когато изтриете Снимки на iPhone, Снимките се маркират само за изтриване и се преместват в папката „Наскоро изтрити“ на вашето устройство.



Изтритите снимки продължават да заемат място за съхранение на вашето устройство и остават в Наскоро изтрита папка в продължение на 30 дни, след което се изтриват за постоянно.

ултра тънък калъф за iphone 5

Следователно, ако се опитвате Освободете място за съхранение на iPhone , ще трябва да се уверите, че изтритите снимки се премахват и от наскоро изтритата папка на вашето устройство.



Стъпки за постоянно изтриване на снимки от iPhone

За да изтриете за постоянно снимки от iPhone, ще трябва първо да ги изтриете в приложението за снимки и след това да ги изтриете още веднъж в наскоро изтрита папка.

1. ОтвориПриложение за снимкина вашия iPhone.

две. НатисниАлбумив долното меню и след това натиснетеСкорошниАлбум.



Раздел Албуми на iPhone

3. На екрана Последни натиснетеИзберетеопция, разположена в горния десен ъгъл.

Изберете Опция за снимки в последния албум на iPhone

Четири. ИзберетеСнимкикоето искате да изтриете и натиснете върхуКошче за боклукикона.

Изтрийте избраните снимки на iPhone

Както бе споменато по-горе, изтритите снимки на този етап са преместени само в Наскоро изтрита папка и все още не са премахнати от вашето устройство.

За да изтриете за постоянно снимки от iPhone, ще трябва да ги премахнете от наскоро изтрита папка.

1. ОтворетеПриложение за снимкии докоснетеАлбумираздел в долното меню.

Раздел Албуми в приложението iPhone Photos

две. На екрана Албуми превъртете надолу до раздела „Други албуми“ и докоснетеНаскоро изтритоПапка.

Наскоро изтрита папка в приложението iPhone Photos

3. В Наскоро изтрита папка докоснетеИзберетеопция, разположена в горния десен ъгъл.

Изберете опция в наскоро изтрити снимки албум

Забележка: Броят на снимките показва броя дни, до които изтритите снимки ще останат на вашето устройство и могат да бъдат възстановени.

Четири. След като докоснете Select, ще видите опциите „Възстановяване на всички“ и „Изтриване на всички“ в долното меню. За да изтриете за постоянно снимки, докоснетеИзтриване на всичкиопция.

Изтрийте всички наскоро изтрити снимки на iPhone

5. В изскачащия прозорец за потвърждение докоснетеИзтрийопция за потвърждение.

Apple TV няма да се включва

Това ще изтрие за постоянно снимки от iPhone и те вече няма да са налични на вашето устройство.

Забележка: Можете също да изтриете избрани снимки, като докоснетеСнимкикоито искате да изтриете и изберетеИзтрийопция в долното меню.

Свързани