Как да заключвате приложения на iPhone с парола

Възможно е да заключвате снимки, WhatsApp, Snapchat, Facebook и други приложения на iPhone с парола. По-долу ще намерите стъпките за заключване на приложения на iPhone с парола.

най-доброто безжично зарядно за iphone 7 plus

Заключете приложенията на iPhone с парола



Заключете приложения на iPhone с парола

Както ще се съгласите, винаги има възможност някой да поиска вашият iPhone да направи снимка или просто да погледне вашия Нов iPhone .



Някои хора обаче имат досадния навик да се задържат на телефона на други хора по-дълго от необходимото, а някои дори могат да започнат да разглеждат вашите снимки и да отварят приложения за социални медии на вашия iPhone.

За да избегнете такава възможност, можете и двете Заключете приложенията на iPhone с помощта на Touch ID или Заключете приложението за социални медии и снимки с парола.



Така че нека продължим напред и да разгледаме стъпките за заключване на приложения на iPhone с помощта на функцията Screen Time, налична на вашия iPhone.

Заключете приложенията на iPhone с парола

Следвайте стъпките по-долу, за да заключите приложения на iPhone с парола.

1. ОтворетеНастройки> превъртете надолу и натиснетеВреме на екрана.



Опция за настройка на времето на екрана на iPhone

приложение за дистанционно управление на vizio blu ray

две. На следващия екран натиснетеВключете времето на екрана.

Включете времето на екрана на iPhone

3. Ако за първи път настройвате времето на екрана, натиснетепродължи>Това е My iPhone.

Екран за настройка на времето на екрана на iPhone

Четири. На следващия екран натиснетеИзползвайте парола за времето на екрана.

Използвайте опцията за парола за времето на екрана на iPhone

5 . На следващите два екрана въведете и потвърдете вашето 4-цифрено време на екранаПарола.

Въведете парола за времето на екрана на iPhone

Важно:Уверете се, че сте записали тази парола. Няма да деактивирате или правите промени в настройките на времето на екрана, без да въвеждате паролата.

Четири. След това натиснетеОграничения на приложението

Опция за ограничения на приложения на iPhone

5. Ако бъдете подканени Въведете паролата за времето на екрана и натиснетеДобавете лимит.

Добавете опция за ограничение на екрана за ограничения на приложения на iPhone

изключете звука на пратеника iphone -

6. На следващия екран натиснетеСоциални мрежи,Творчествои докоснетеСледващия.

Изберете Apps to Lock на iPhone

Забележка: Можете също да заключите повечето приложения, като изберетеВсички приложения и категорииопция.

7. На следващия екран задайтеВремекато 1 минута, включетеБлок в края на лимитаопция и натиснетеДобавяне.

Задайте ограничение във времето за приложения на iPhone

8. След горните стъпки ще трябва да използватеСнимкиили всяко приложение за социални медии за една минута.

След приключване на разрешеното време (1 минута), приложенията за снимки и социални медии ще се заключат с вашата парола за времето на екрана.

Други няма да имат достъп до снимки или да отворят приложения за социални медии на вашия iPhone, без да знаят вашата парола за времето на екрана.

Как да отключите приложения на iPhone с помощта на парола

Следвайте стъпките по-долу, за да отключите приложения на iPhone с помощта на паролата за времето на екрана.

* 67 работи на android

1. От началния екран докоснетеПриложениекоито искате да използвате

две. След това натиснетеПоискайте повече време>Въведете парола за времето на екрана.

Въведете парола за екранно време, за да отключите приложения на iPhone

3. Въведете свояЕкранна парола.

ключът за изтриване на macbook pro не работи

Четири. В изскачащия прозорец ще видите три опции:Одобрете за 15 минути, Одобрете за един час или Одобрете през целия ден.

Опции за отключване на приложението на екрана на iPhone на iPhone

Докоснете някоя от горните опции, която ви подхожда, и приложението ще бъде отключено до избрания срок.

По всяко време можете да деактивирате паролата за заключване на екрана на вашия iPhone, като отидете наНастройки>Време на екрана> превъртете надолу и натиснетеИзключете времето на екрана.

Единственият недостатък на използването на Screen Time за заключване на приложения на iPhone е, че приложенията се отключват автоматично на всеки 24 часа (в полунощ) и трябва да използвате едно от блокираните приложения за 1 минута, за да заключите приложенията отново.

Забележка: Местните приложения като Настройки, Телефон, Портфейл, Часовник и Намери моя iPhone не могат да бъдат заключени с помощта на времето на екрана.

Свързани
  • Как да скриете сигналите за съобщения на iPhone от отделни контакти
  • Как наистина да скриете снимки на iPhone и iPad