Как да деактивирам Photo Stream, без да губя снимки

Ако вече не искате да използвате Photo Stream, можете да намерите стъпките по-долу за деактивиране на Photo Stream на iPhone, iPad и Mac, без да губите нито една от вашите снимки.

Bluetooth високоговорители за iphone 6

Деактивирайте Photo Stream на iPhone, без да губите снимки

Деактивирайте Photo Stream на iPhone, iPad и Mac

Функцията My Photo Stream на Apple ви позволява да споделяте последните си 1000 снимки на всичките си устройства (iPhone, iPad и Mac).



Когато ти Активирайте Photo Stream на iPhone, снимките, които правите на вашето устройство, се качват в My Photo Stream Album на iCloud и компресирано копие на Photos става достъпно на другите ви устройства (Mac, iPad, PC).

По същия начин Photo Stream автоматично изтегля копие на снимки от други устройства във вътрешното хранилище на вашия iPhone.

Ако установите, че Снимки от други устройства се тъпчат с приложението Снимки и се заемат място за съхранение на вашето устройство, ще трябва да деактивирате Photo Stream.

Възможно ли е да изключите Photo Stream, без да губите снимки?

Когато Photo Stream е активиран, само копие от снимки, които правите на iPhone, се качва в My Photo Stream. По същия начин Снимките от други устройства, които стават достъпни на iPhone, са само копие на Снимки, налични на оригинални устройства.

Следователно, когато изключите Photo Stream, само копието на Photos от други устройства ще бъде премахнато от iPhone. Оригиналните снимки все още ще са налични на устройства, от които снимките са качени в My Photo Stream.

1. Стъпки за деактивиране на Photo Stream на iPhone

Следвайте стъпките по-долу, за да деактивирате Photo Stream на iPhone.

1. ОтворетеНастройкина вашия iPhone, превъртете надолу и натиснетеСнимки.

Опции за настройки на снимки на iPhone

две. На екрана Снимки> изключетеМоят фотопотокопция, като преместите превключвателя наИЗКЛпозиция.

Деактивирайте Photo Stream на iPhone

3. В изскачащия прозорец за потвърждение натиснетеИзтрийза да потвърдите.

2. Деактивирайте Photo Stream на Mac

Следвайте стъпките по-долу, за да деактивирате Photo Stream на Mac.

1. ОтвориПриложение за снимкина вашия Mac.

две. Кликнете върхуСнимкив горната лента на менюто и изберетеПредпочитанияв падащото меню.

Отворете Предпочитания за снимки на Mac

3. На екрана Предпочитания изберетеiCloudи премахнете отметкатаМоят фотопотокопция.

Деактивирайте iCloud Photos и My Photo Stream на Mac

Забележка: Когато iCloud Photos е активиран, можете да изтеглите копие от My Photo Stream Photos на вашия Mac, като поставите отметкаИзтеглете Originals на този Macопция.

Свързани
  • Как да деактивирам iCloud Photo Link в iMessage, докато изпращам няколко снимки
  • Как да изтеглите всички снимки от iCloud на компютър