Как да деактивирам автоматичното влизане в Google Chrome

Функцията за автоматично влизане в Google Chrome автоматично ви влиза в браузъра, когато влизате в Gmail, YouTube или Google Drive. По-долу ще намерите стъпките за деактивиране на автоматичното влизане в Google Chrome.

Деактивирайте автоматичното влизане в Google Chrome



Деактивирайте автоматичното влизане в Google Chrome

Преди това беше възможно да останете влезли или не в браузъра Chrome, докато сте влезли в услуги на Google като Gmail, YouTube или Google Drive.



Започвайки с версия 69 на Chrome, потребителите забелязаха, че автоматично излизат от браузъра Chrome веднага щом влязат в Gmail или YouTube с друг Акаунт в Gmail .

С версия 71 потребителите съобщават, че са автоматично влезли в браузъра Chrome, когато влизат в Gmail, Google Drive или Youtube .



Най-простият начин да се измъкнете от тази объркваща настройка е да изключите функцията за автоматично влизане в Chrome и това ще попречи на Google Chrome да ви влезе автоматично или да излезе от браузъра.

1. Актуализирайте браузъра Google Chrome

Опцията за деактивиране на функцията за автоматично влизане е налична само във версия 70 на браузъра Google Chrome. Следователно, първо следвайте стъпките по-долу, за да актуализирате до последната версия на браузъра Chrome.

1. ОтворетеChromeбраузър> кликнете върхуИкона с 3 точки>Помогне>Всичко за Google Chrome.



Всичко за Google Chrome

две. На следващия екран ще намерите браузъра Chrome Автоматично инсталиране на актуализацията (ако е налична).

Инсталирайте Google Chrome Update

3. Кликнете върхуРестартирайтеза да завършите инсталирането на Chrome Update на вашия компютър.

2. Деактивирайте функцията за автоматично влизане в Chrome

След като инсталирате актуализацията, следвайте стъпките по-долу, за да деактивирате функцията за автоматично влизане в Chrome на вашия компютър.

1. ОтворетеChromeбраузър> кликнете върхуИкона с 3 точкии изберетеНастройкив падащото меню.

Отворете настройките на Chrome

две. На екрана с настройки на Chrome кликнете върхуСинхронизиране и услуги на Googleопция.

Опция за синхронизиране и настройки на Google Services в Chrome

3. На следващия екран деактивирайтеРазрешаване на влизането в Chromeопция.

Деактивирайте автоматичното влизане в браузъра Chrome

Четири. РестартирамБраузър Chromeза да запазите тази промяна в настройките на браузъра Chrome на вашия компютър.

Когато браузърът Chrome се рестартира, ще излезете от браузъра Chrome.

След като деактивирате автоматичното влизане в Chrome, ще можете да влезете в Gmail, YouTube, Документи и други акаунти в Google, без да сте влезли в браузъра Chrome.

Свързани
  • Как да изчистите кеша в браузъра Google Chrome
  • Как да изчистите историята си на сърфиране в Google Chrome