Как да изтрия всички контакти на Android телефон

Приложението Контакти на склад Android телефони не предлага възможност за изтриване на няколко контакта или всички контакти наведнъж. Следователно предлагаме по-долу два метода за бързо изтриване на всички контакти на Android телефон.

Изтриване на всички контакти на Android телефон



Изтриване на всички контакти на Android телефон

Като цяло причините, поради които всеки, който иска да изтрие Всички контакти на Android Phone, може да варира от Продажба или Позиция на устройството на някого до премахване на всички Контакти, за да стартира Адресната книга с чист лист.



Независимо от причините е възможно бързо да изтриете всички контакти на Android Phone, вместо да ги изтривате един по един.

1. Изтрийте всички контакти на Android телефон, като изчистите данните за контактите

Бърз начин за изтриване на всички контакти на Android Phone е да изчистите данните от приложението Контакти.



НатисниНастройки>Приложения>Контакти(Уверете се, че сте в раздела „Всички приложения“)

Икона на приложението Контакти на екрана с всички приложения на Android телефон

iphone 6 екран протектор ревюта

На екрана с информация за приложението натиснетеСъхранение



Опция за съхранение в приложението КонтактиНа следващия екран докоснетеИзчистване на даннитебутон.

Изчистете данните за контактите на Android телефон

След това ще видите изскачащ прозорец, докоснетеДобреза да потвърдите, че искате да изтриете всички контакти на вашия Android телефон.

Забележка: Изчистването на данните от приложението за контакти също ще изтрие историята на последните ви обаждания и любимите ви.

Изчистването на данните на приложението за контакти ще изтрие всички контакти, съхранени на вашия телефон с Android. Всички изтрити контакти обаче ще се върнат на вашето устройство, веднага щом вашите акаунти в Gmail, Facebook и WhatsApp синхронизират данните си с вашия Android телефон.

Следователно е необходимо също така да се предотврати синхронизирането на данни с вашия Android телефон на Gmail, Facebook, WhatsApp и други акаунти.

НатисниНастройки>Сметки>Google.

Икона на Google на екрана с акаунти в Android

На екрана на Google Accounts докоснете вашияАкаунт в Gmail.

Gmail, изброен на екрана Акаунти

най-доброто външно CD DVD устройство за Mac

На следващия екран деактивирайте Sync, като преместите превключвателя доGmailда сеИЗКЛпозиция.

Деактивирайте синхронизирането на Gmail с iPhone

По същия начин можете да предотвратите синхронизирането на Facebook, WhatsApp и други приложения с вашия Android телефон.

приложения за заключване на iphone с идентификатор на докосване

НатисниНастройки>Сметки>WhatsApp

WhatsApp на екрана на акаунти на Android телефон

На следващия екран деактивирайте синхронизирането, като преместите превключвателя доКонтактида сеИЗКЛпозиция.

Деактивирайте WhatsApp синхронизиране на контакти с Android телефон

Докато този метод изтрива всички контакти на телефона ви с Android, пак ще можете да осъществите достъп до контактите си, като отидете в Gmail, WhatsApp и други акаунти.

2. Изтрийте всички контакти както от Android телефон, така и от акаунти

Този метод за изтриване на всички контакти на Android Phone е подходящ, в случай че се опитвате да изтриете контакти както от вашия телефон, така и от Gmail и други акаунти, които се синхронизират с вашия Android телефон.

Използвайки компютъра си, влезте в акаунта си в Gmail. След това кликнете върхуИкона на приложениянамира в горния десен ъгъл на екрана и щракнете върхуИкона за контактив падащото меню.

Раздел Контакти в Gmail

На следващия екран задръжте курсора на мишката върху първия контакт и кликнете върхуотметкакоето се появява. След това щракнете върху квадратчето, разположено доИзбранои това ще избере Всички контакти във вашия акаунт в Gmail.

Изберете Всички контакти в Gmail

След като всички контакти са избрани, щракнете върхуМеню с 3 точкив горния десен ъгъл на екрана и щракнете върхуИзтрийопция в падащото меню.

Изтриване на контакти на Android телефон

След като сте изтрили всички контакти във вашия акаунт в Gmail, вашият Android телефон автоматично ще премахне всички контакти от вашето устройство, следващия път, когато се синхронизира с вашия акаунт в Gmail.

В случай, че не искате да чакате следващото синхронизиране, натиснетеНастройки>Сметки>Google. На следващия екран докоснете иконата с 3 точки и натиснетеСинхронизирайте сегаопция, която се появява.

Забележка: Този метод изтрива всичките ви контакти за постоянно и няма да имате достъп до контактите си.

продължавам да получавам потвърждение за идентификация на ябълка
Свързани