Как да блокирам някой в ​​WhatsApp на iPhone

WhatsApp улеснява предотвратяването на хората да ви безпокоят с нежелани съобщения и обаждания, като ги блокират. Ще намерите по-долу стъпките за блокиране на някой в ​​WhatsApp на iPhone.

Блокирайте някой в ​​WhatsApp на iPhone



Блокирайте някой в ​​WhatsApp на iPhone

Стъпките за блокиране на някого в WhatsApp варират малко в зависимост от това дали имате скорошно съобщение в WhatsApp от човека, когото искате да блокирате.



Ако имате скорошно съобщение или обаждане, можете да блокирате този човек веднага от екрана за чатове или повиквания в WhatsApp на вашия iPhone.

Ако обаче сте изтрили всички съобщения в WhatsApp от лицето, което искате да блокирате, ще трябва да блокирате човека, като отидете в настройките на WhatsApp.



По-долу ще намерите два различни метода за блокиране на някой в ​​WhatsApp, можете да използвате всеки метод, който отговаря на вашия случай.

1. Блокиране на някой в ​​раздела WhatsApp от Chats

Както бе споменато по-горе, най-лесният начин да блокирате някого в WhatsApp на iPhone е да го направите направо от екрана за чатове.

1. ОтворетеWhatsAppна вашия iPhone и докоснетеКоткиРаздел.



Раздел Чатове в WhatsApp на iPhone

къде са снимки от текстови съобщения, съхранявани на android

две. На екрана за чатове докоснетеЧатна човека, когото искате да блокирате.

3. На следващия екран докоснетеИмеилиБройна човека.

Номер за контакт на WhatsApp на iPhone

Забележка: В случай на някой неизвестен или някой, който не е в списъка ви с контакти, ще видите само номер.

Четири. На екрана Информация за контакт превъртете надолу и натиснетеБлокиране на контактопция.

Блокиране на опция за контакт в WhatsApp

Контактът ще бъде добавен към списъка с блокирани WhatsApp контакти на вашия iPhone.

2. Блокирайте някой в ​​WhatsApp, като използвате настройки

Този метод е подходящ, ако сте изтрили всички съобщения в WhatsApp от човека, който искате да блокирате и не искате да получавате допълнителни съобщения.

1. ОтворетеWhatsAppна вашия iPhone и докоснетеНастройкираздел в долното меню.

Опция за настройки в WhatsApp на iPhone

две. На екрана с настройки докоснетеСметкаопция.

как да сменя домашния си адрес в ябълкови карти

Опция за акаунт в екрана за настройки на WhatsApp на iPhone

3. На екрана Акаунт натиснетеПоверителност.

Възможност за поверителност в екрана на акаунта в WhatsApp на iPhone

Четири. На екрана за поверителност натиснетеБлокиран> на следващия екран натиснетеДобави нов.

Добавете контакти към списъка с блокирани в WhatsApp

5. На следващия екран докоснетеКонтакткоито искате да блокирате.

Блокиране на екрана за контакти в WhatsApp на iPhone

Контактът ще бъде незабавно добавен към списъка с блокирани WhatsApp контакти на вашия iPhone.

Как да отблокирам някой в ​​WhatsApp на iPhone

В случай, че сте променили мнението си или сте блокирали някого по погрешка, можете да следвате стъпките по-долу, за да отблокирате контактите в WhatsApp на iPhone.

1. ОтворетеWhatsAppна вашия iPhone и докоснетеНастройкираздел.

Опция за настройки в WhatsApp на iPhone

две. На екрана с настройки докоснетеСметкаопция.

Опция за акаунт в екрана за настройки на WhatsApp на iPhone

3. След това натиснетеповерителност>Блокиран.

Блокирана опция в WhatsApp на iPhone

Четири. На блокирания екран докоснетеКонтакткоито искате да деблокирате.

Отворете блокиран WhatsApp Contact на iPhone

5. На екрана Информация за контакти превъртете надолу и натиснетеДеблокирайте контакта.

Деблокирайте контакта в WhatsApp на iPhone

Забележка: Можете също да плъзнетеКонтактвляво и докоснетеБутон за деблокиране.

най-добрият протектор на екрана за iphone 5

Деблокирайте Контакти WhatsApp

Забележка: Ако деблокирате контакт, няма да получите обаждания или съобщения, които този човек ви е изпратил по време на блокирането.

Какво се случва, когато блокирате някой в ​​WhatsApp на iPhone

Ето какво се случва, когато блокирате някого в WhatsApp на iPhone.

1. Блокираното лице няма да получи известие от WhatsApp за блокиране.

две. Блокираният човек няма да може да ви види WhatsApp Последно видяно информация, снимка на профила промени или актуализации на състоянието.

3. Съобщенията, изпратени от блокирани контакти, никога няма да се покажат на вашия iPhone и никога няма да ви бъдат доставени.

Четири. Блокирането на някой в ​​WhatsApp няма да го премахне от вашия списък с контакти на WhatsApp, нито ще ви премахне от списъка с контакти на WhatsApp на другото лице.

5. Блокираният човек може да успее да предположи, че е блокиран, като забележи следните знаци.

  • Те не могат да видят онлайн „WhatsApp Last Seen“ или каквато и да е друга активност.
  • Те започват да забелязват, че изпратените съобщения (до вас) се показват с една отметка (съобщението е изпратено), а втората отметка (съобщението е доставено) винаги липсва.
  • WhatsApp повикванията към вашия номер не преминават.
Свързани
  • Как да разберете дали някой ви е блокирал в WhatsApp
  • Как да разбера дали някой е блокирал вашия номер на iPhone