Как да блокирам някой от вашата Snapchat история

По подразбиране Snapchat споделя вашите истории с всички ваши приятели. В случай, че тази настройка не ви харесва, възможно е да блокирате определени хора да гледат вашата Snapchat Story. Ще намерите по-долу стъпките за блокиране на някого от вашата история на Snapchat.

Блокирайте някой от вашата Snapchat история



facetime продължава да пита за парола

Блокирайте някой от вашата Snapchat история

Функцията Story в Snapchat предоставя чудесен начин да споделите какво се случва във вашия живот, използвайки Photos. Винаги обаче има някой или определени конкретни хора, които не искате да виждате всичко, което споделяте в Snapchat.



Например, това може да бъде майка ви, вашият ръководител, колега от офиса или някой, който не е задължително да виждате всичко, което споделяте в Snapchat.

В такива случаи Snapchat ви позволява да блокирате определени хора да гледат вашата история. Хубавото на тази функция е, че хората, на които блокирате да виждат вашата Snapchat Story, дори няма да разберат, че са блокирани.



Стъпки за блокиране на някого от вашата история на Snapchat

Следвайте стъпките по-долу, за да блокирате някой да вижда вашата Snapchat Story

1. ОтвориSnapchatПриложение на вашия iPhone или Android телефон.

две. След това докоснете SnapchatИкона на призракразположен в горния ляв ъгъл на екрана ви.



Snapchat Ghost Icon

iphone визуална гласова поща не е налична

3. На следващия екран докоснетеИкона на зъбно колелоразположен в горния десен ъгъл на екрана ви.

Икона за настройки на Snapchat

Четири. На екрана с настройки превъртете надолу до 'Кой може…' и докоснетеПреглед на моята история.

iphone 6 плюс калъфи за тренировки

Кой може да прегледа опцията ми за история на Snapchat

5. На следващия екран докоснетеПерсонализиранопция.

Персонализирана опция за това кой може да прегледа моята история в Snapchat

6. На следващия екран ще видите списъка с всичките си приятели в Snapchat. За да блокирате някой от вашата Snapchat Story, просто докоснетемалка кутиядоиме на човек(така че да получи червен кръст).

безжична подложка за зареждане iphone 6

Изберете хора, които да блокирате от вашата история в Snapchat

В случай че има повече хора, можете също да им блокирате да виждат вашата история на Snapchat, като докоснете малкото поле до имената им.

Както бе споменато по-горе, контактите, които сте блокирали да виждат вашата Snapchat Story, няма да могат да разберат, че са били блокирани и ще могат да ви изпращат съобщения като всички останали.

Свързани
  • Как да блокирате и отблокирате някой в ​​Snapchat
  • Как да използвам функцията Snapchat Memories
  • Как да създадете свой собствен Snapchat геофилтър